Naši programi

Djeca su raspoređena po grupama respektirajući njihovu dob i znanje. Programe koje trenutno provodimo su:

Programi koje provodimo

Gimnastički vrtić (4-5 god)

Djeca u ovoj grupi vježbaju prvi put samostalno, bez roditelja. Prolaze kroz zabavne i strukturirane treninge gdje ih se podučava osnovama gimnastike kroz raličite skokove, izdržaje, kovrtljaje itd. u najbitnijoj fazi života za razvoj koordinacije kako bi se dijete u ranoj fazi života upoznalo sa svijetom gimnastike kroz igru i zabavan način.
Mjesečna članarina: 35 EUR

U GRUPI JE 4 SLOBODNA MJESTA

Školica gimnastike (5-9 god)

U ovoj dobi djeca svladavaju zahtjevnije elemente te nastavljaju s daljnim razvojim svojih motoričkih sposobnosti. Kroz bazične gimnastičke elemente dijete stječe kvalitetnu bazu za daljnje bavljenje sportom te su izvrsna baza za ostale sportove, olakšavaju izvedbu gimnastičkih elemenata na satu TZK te omogućava selekciju za početne natjecateljske programe u gimnastici.

Mjesečna članarina: 35 EUR

U GRUPI JE 2 SLOBODNA MJESTA

Škola gimnastike (9-13 god)

Kroz svladavanje osnovnih gimnastičkih elemenata kao što su kolutovi, zvijezde, upori, visovi i skokovi djeca razvijaju koordinaciju, fleksibilnost, ravnotežu i snagu.Djeca svladavaju osnovne i naprednije gimnastičke elemente prilagođene njhovoj dobi i znanju. Poseban naglasak je na stjecanju navika za cjeloživotno bavljenje sportom i edukaciji kako bi djeca ostala u sustavu sporta u ovoj za njih osjetljivoj dobi.

Mjesečna članarina: 35 EUR

GRUPA JE POPUNJENA

Muška grupa

Uz stručno vođenje naših trenera, djeca će ne samo savladati osnovne, već i naprednije gimnastičke vještine prilagođene njihovoj dobi i trenutačnom znanju. Poseban naglasak stavljen je na stjecanje zdravih sportskih navika koje će pratiti naše mlade sportaše kroz cijeli život.

Osim fizičkog razvoja, muška grupa Gimnastičkog kluba Brezovica pruža jedinstvenu priliku za edukaciju i usmjeravanje mladih talenata prema cjeloživotnom bavljenju sportom. U ovoj osjetljivoj dobi, potičemo pozitivan sportski mentalni sklop te radimo na očuvanju entuzijazma i strasti prema gimnastici.

Mjesečna članarina: 35 EUR

Balet i ples

Kroz stručno vođene treninge, naši polaznici će se upustiti u putovanje otkrivanja ljepote pokreta, ritma i izražavanja emocija. Balet donosi gracioznost, preciznost i eleganciju, dok suvremeni ples potiče slobodu izraza, kreativnost i inovativnost.

Naši predani treneri prilagodit će pristup svakom djetetu, potičući razvoj motoričkih sposobnosti, koordinacije i samopouzdanja. Kroz vježbe, koreografije i interpretaciju glazbe, mladi će plesači otkriti radost izražavanja vlastitog stila.

Mjesečna članarina: 20 EUR

Parkour

Naša parkour avantura pruža jedinstvenu priliku mladim entuzijastima da svladaju vještine slobodnog trčanja, skakanja, penjanja i vješto prevladaju prepreke.

Kroz dinamične treninge pod vodstvom iskusnih trenera, polaznici će naučiti osnovne i napredne tehnike parkoura prilagođene njihovoj dobi i sposobnostima. Ova disciplina ne samo da razvija fizičku izdržljivost, agilnost i snagu, već i potiče razvoj kreativnosti, samopouzdanja i brze odlučnosti u izazovnim situacijama.

U našem parkour programu naglasak je na sigurnosti, suradnji i poticanju individualnog izraza. Mladi će otkriti vlastite granice, prevladavati strahove i razvijati vještine koje će im koristiti u svakodnevnom životu.

Mjesečna članarina: 20 EUR

Okviran raspored po grupama